18 tammikuuta 2013

Kulinaristikierroksella koiran kanssa

Viime vuodenvaihteessa voimaan tullut elintarvikeasetuksen muutos sallii koirien pääsyn ravintoloihin, jos ravintoloitsija näin haluaa. Tässä siirryttiin vihdoin siihen samaan käytäntöön, mikä on jo kauan ollut voimassa valtaosassa muita EU-maita.

Niinpä päätimme Jumbo-koiran johdolla ottaa selvää miten lakia sovelletaan Levin kuppiloissa.
Pub Hölmölään olet tervetullut just sellaisena kuin olet, ja se koskee myös koiria. Hölmölästä löytyy Levin laajin olutvalikoima ja kasvis-syöjän iloksi täältä saa vaikka kousikallisen ranskalaisia. Viikolla mukavan rauhallinen after ski/-walk-paikka, myös koiralle. 

Kuuman vihjeen perusteella Rock Café Wanha Hullu Porosta saa aivan superhyviä Hippi(kasvis)hampurilaisia. Niinpä suuntasimme iltakävelyn jälkeen ravintolaan kokeilemaan uusia makuelämyksiä. 

Mutta harmiksi turvallista parkkipaikkaa Jumbo-koiralle ei ravintolan ulkopuolelta löytynyt. Ei muuta kuin sisään kysymään, jos saisimme viedä Jumbon sisäkautta ulos terassille. Lupaa ei saatu.

”Eihän koiraa ulos voi jättää”, saimme ravintolapäälliköltä kuulla.

Meidät ohjattiin rauhalliseen tilavaan pöytään ravintolasalin takaosaan. Jumbo-koira kävi tuttuun tapaansa pöydän alle pötköttelemään ja me saimme rauhassa nauttia maukkaasta ruoasta. 
Ja täydet pisteet Hippihampurilaiselle! 

Eläköön kulinaristiset kokemukset hyvässä seurassa!

Ei kommentteja: