15 huhtikuuta 2012

Levin eturinteessä ajettiin kilpaa

Viikonloppuna koettiin Levillä harvinaista herkkua, Suomen ralliässät Mikko Hirvonen ja Jari-Matti Latvala ottivat miehestä mittaa Levin Crosskart Race-tapahtumassa eturinteessä.
Kisa ajettiinn kaksintaisteluna, joka toi jo itsessään mielenkiintoisen lisän kilpailuun, sillä rallikulskit ovat tottuneet lähtemään reitille yksin. Autona toimii huipputehokas Crosskart-auto, jossa on tehoa 150 hv ja painoa 312 kg. Autolla voi ajaa sekä kesällä että talvella, soralla, asfaltilla, lumella ja jäällä – ja kuten nähtiin – myös laskettelurinteessä!
Kisassa oli myös mukana Suomen paras ratamoottoripyöräilijä Mika Kallio sekä Maailman Cup osakilpailuja voittanut lumilautailija Janne Korpi.
Voiton vei Mikko Hirvonen ja kakkoseksi ajoi Mika Kallio.Ilta huipentui eturinteessä käytävään mäenlaskuun, jossa Crosskart-autolla ajava Mikko Hirvonen haastoi suksilla laskevan Tanja Poutiaisen. Kahden kierroksen ja välineiden vaihdon jälkeen (Hirvonen suksilla ja Poutiainen autolla) voiton vei tiukassa kisassa Tanja Poutiainen!

Ei kommentteja: